The BLOG BN Message

DEMAM PRU13 2013

DEMAM PRU13 2013
HIDUP BN, HIDUP UMNO, HIDUP MELAYU, HIDUP MALAYSIA.

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)
MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO) - Akujanji 'Menepati Janji Membawa Harapan'

OPS DAULAT UPDATES

OP DAULAT

OP DAULAT
Operasi Anti Pengganas Kesultanan Sulu

Monday, April 1, 2013

GEMPAK !! ANWAR MEMANG ADA HUBUNGAN DENGAN JAYCEL KIRAM !!


Lahad Datu Breaking News ... Jacel Kiram DEDAH HUBUNGAN SULIT DENGAN ANWAR


Apakah Jacel Kiram mahu mengambil hati Anwar Ibrahim, dan bakal menabalkannya menjadi 'Princess of Sabah' dalam sebuah kerajaan autonomi sekiranya pembangkang berjaya memerintah Malaysia nanti?
Puteri kesayangan pengganas Jamalul Kiram III sudah mula bermain twitter. Boleh dianggap hebat kerana dalam tempoh 17 hari, beliau sudah mampu mengumpulkan 7,362 pengikut (followers). 

Pengikut Jacel Kiram ini bukan hanya tertumpu di Filipina malah turut mengumpulkan sebilangan besar pengikut dari Malaysia.

Aneh ... 

Apabila puteri kesayangan pengganas Jamalul Kiram III ini mula membuka twitternya sejak 13 Mac yang lalu, blog-blog pembangkang dilihat MERAIKAN dan MEMPROMOSIKAN Jacel Kiram seolah-olah beliau kini seorang SELEBRITI dan sudah menjadi sebahagian anggota keluarga Pakatan Rakyat.

http://mimpi-senja.blogspot.com/2013/03/dari-twitter-jackel-kiram.html

http://kerajaanrakyat.blogspot.com/2013/03/salam-ini-akaun-twitter-rasmi-saya.html

Rakyat seharusnya bertanya kepada Anwar Ibrahim, mengapa blog-blog pembangkang kelihatan cukup GHAIRAH MEMPROMOSIKAN akaun twitter puteri kesayangan pengganas Jamalul Kiram III ?

Apa motif dan agenda blog-blog pembangkang ini ...

Rakyat perlu diajak untuk mengingati kembali bagaimana beliau pernah memperlekehkan dan membohongi dunia dengan dakwaan ramai pasukan anggota keselamatan negara telah terbunuh dengan mempamerkan gambar-gambar palsu yang diambil dari internet.


Princess Jacel Kiram, daughter of Sulu Sultan Jamalul Kiram III, shows on Sunday a purported image of Malaysian casualties after a clash between Malaysian authorities and armed followers of Sultan Kiram in Lahad Datu, Sabah. A similar photo of the Princess appeared on the front page of the Philippine Star. GMA News Online has verified that the image is fake, and most probably of dead Thai soldiers killed in Thailand in 2007. The image of the Thais has previously appeared elsewhere on the Internet.

Anak perempuan Sultan Sulu Jamalul Kiram III, Puteri Jacel Kiram, menunjukkan imej berupa mayat pihak berkuasa Malaysia selepas pertembungan antara dan pengikut bersenjata Sultan Kiram di Lahad Datu, Sabah pada hari Ahad lalu. Gambar Puteri ini juga muncul di muka depan Philippine Star. GMA News Online telah mengesahkan bahawa imej adalah palsu, dan berkemungkinan besar imej adalah askar Thai yang terbunuh di Thailand pada tahun 2007. Imej-imej ini juga boleh didapati di Internet.

Kebodohan puteri kesayangan pengganas Jamalul Kiram III akhirnya dibongkar sendiri oleh media Filipina. Gambar dan imej yang dicedok oleh Puteri Jacel Kiram ini adalah petikan foto askar yang terbunuh sewaktu insurgensi di Thailand pada tahun 2007.


Gambar ini boleh didapati melalui laman web ini ...http://www.documentingreality.com/forum/f10/dead-thai-soldiers-87702/Malu dengan tindakan bodoh beliau, Puteri Jacel mula menggerakkan kempen di Twitter dengan menyatakan sokongan terhadap pengganas yang menceroboh Lahad Datu dan menyelar kerajaan Malaysia. Tidak cukup lagi, puteri kesayangan pengganas Jamalul Kiram III turut menghentam dan memperlekehkan pasukan anggota keselamatan negara.

Namun begitu, kita harus melemparkan pujian terhadap semangat patriotik rakyat Malaysia yang melontarkan kecaman dan kritikan terhadap beliau.

Rata-rata pengikut Twitter yang meninggalkan mesej kepada puteri kesayangan pengganas Jamalul Kiram III itu secara tegas mahu kumpulan pengganas Kiram III yang menceroboh Sabah sejak 12 Februari lalu keluar segera daripada negeri tersebut.
Namun begitu, timbul satu persoalan cukup menarik perhatian ...


Mengapa Jacel begitu berminat mengikuti Anwar, Ketua Pembangkang dan Ketua Umum PKR yang sudah semakin galak untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia. Musykil, Musykil dan Musykil ...

Apakah Jacel Kiram mahu mengambil hati Anwar Ibrahim, dan bakal menabalkannya menjadi 'Princess of Sabah' dalam sebuah kerajaan autonomi sekiranya pembangkang berjaya memerintah Malaysia nanti? 

Perlu diingat, Anwar Ibrahim adalah MAKHLUK yang menawarkan kerajaan autonomi Sabah kepada pengganas Jamalul Kiram III.


CUKUP MENGHAIRANKAN KERANA JACEL KIRAM MENJADIKAN ANWAR IBRAHIM ... SATU-SATUNYA, AHLI POLITIK DI DUNIA INI YANG DIIKUTI MELALUI TWITTER.

Bukankah ini suatu PETANDA JELAS mereka ini boleh dikaitkan mempunyai matlamat dan perancangan yang sama dalam peristiwa pencerobohan pengganas Jamalul Kiram III di Sabah?

Lebih menarik lagi, Jacel Kiram pernah disiarkan dalam media Filipina menaiki jet peribadientah milik siapa.Cukup musykil ... Bagaimana puteri kesayangan pengganas Jamalul Kiram III secara tiba-tiba mampu menaiki dan menyewa sebuah jet peribadi, walhal Jamalul Kiram III mendapatkan rawatan dialisis hasil ehsan Jabatan Kebajikan Filipina.

Anwar Ibrahim ... Mintak tolong lu jawab brader.


Sumber :http://mediawangsamaju.blogspot.com/2013/03/lahad-datu-breaking-news-jacel-kiram.html


BLOG BN 2013

No comments:

Send Button

Follow Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - BLOGBN, PMELAYU,ANAKNILAI,KATA DIKOTA JANJI DITEPATI,KMELAYU.

Blog / Fb Activity Feeds

BLOG BN : Fb Recommendation Box

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - Top Blog Feeds

My Headlines 1

My Headlines 2a

My Headlines 3

My Headlines 4