The BLOG BN Message

DEMAM PRU13 2013

DEMAM PRU13 2013
HIDUP BN, HIDUP UMNO, HIDUP MELAYU, HIDUP MALAYSIA.

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)
MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO) - Akujanji 'Menepati Janji Membawa Harapan'

OPS DAULAT UPDATES

OP DAULAT

OP DAULAT
Operasi Anti Pengganas Kesultanan Sulu

Friday, February 22, 2013

KONSPIRASI ANWARGATE 1 ( Siri Menjelang PRU13 )


RUNDINGAN ANWAR-NUR MISUARI TERBONGKAR


Salah Satu Banner Yang Dilihat Di Ranau, Anugerah Ditabalkan oleh  PKR Ranau 

ANWAR telah menggunakan hubungan lamanya dengan Nur Misuari, Pengerusi MNLF dan mantan Gabenor Mindanao yang dipecat oleh Kerajaan Filiphina kerana penyelewengan kuasa dan Rasuah. Anwar dan Nur Misuari memiliki banyak persamaan. Kedua-dua mereka pernah memegang jawatan tinggi di tempat masing-masing dan kedua-dua mereka dipecat kerana salah guna kuasa dan kes-kes lain.

Kejayaan DS Najib menjayakan Keamanan kepada Bangsa Moro di Selatan Filipina sangat-sangat menggeramkan Anwar tetapi sangat-sangat menyakiti hati Nur Misuari. Dendam Nur Misuari bermula apabila MILF mengambil alih peranan MNLF di Selatan Filipina.

Semasa Nur Misuari menjadi Gabenor Mindanao, dan Anwar menjadi TPM dan Menteri Kewangan, Anwar telah memberi wang belanja yang sangat banyak kepada Nur Misuari sehingga integriti Nur Misuari tercemar. Nur Misuari mula lupa daratan, bersosial, berglamour dan akhirnya dipecat oleh Kerajaan Filipina.

Orang-Orang Sulu mempunyai ramai keluarga di Pantai Timur Sabah, di persisiran pantai di Tawau, Lahad Datu hingga ke Sandakan. Ramai di kalangan mereka dihantar ke Malaysia (Sabah) ketika perang di negara mereka (Selatan Filipina) dan mereka menjadi Pelarian Perang semasa zaman Marcos dan Estrada. Kedua-dua Presiden ini anti umat Islam di selatan Filipina. Walaupun Anwar pernah menjadi TPM dan bersahabat rapat dengan Presiden yang terkenal dengan kaki minum dan kaki rasuah ini, namun Anwar gagal menghalang Estrada daripada menghantar Tentera Filipina untuk menghapuskan tentera-tentera Islam di Selatan Filipina.

Anwar Masih Membisu Walaupun Rundingan Anwar-Nur Misuari Dihidu Oleh Krew Mymassa dan Media Antarabangsa

MENJELANG PRU13

Anwar telah menghantar beberapa utusan kepada Nur Misuari dan wakil Sultan Sulu di Sabah dan Anwar berjanji akan memberikan beberapa perkara kepada mereka sekiranya dia berkuasa. Putera Raja Kiran dari Kesultanan Sulu ada di Sabah. Beberapa individu Sulu di Sabah dan di Kesultanan Sulu telah mengambil kesempatan atas Tawaran Anwar kepada mereka.

Kenapa Tian Chua dan Nurul Izzah berdiam diri? Mereka adalah antara utusan yang berunding dengan pihak Nur Misuari dan waris Kesultanan Sulu di Sabah, dan menjanjikan banyak perkara. Mymassa adalah pelapor pertama yang mengaitkan Anwar dengan insiden di Lahad Datu. Ianya kemudian disahkan oleh media antarabangsa. Kami mempunyai bukti bahawa Anwar terlibat.

Sistem keselamatan Anwar bukanlah canggih sangat, walaupun Anwar menyewa sistem yang mahal dan bodyguard yang mahal.

Tujuan Anwar mudah. Anwar mahu berlaku tembak-menembak. Anwar mahu melihat Angkatan Tentera Malaysia menembak mati kumpulan tentera kononnya dari Kesultanan Sulu. Malangnya, rundingan cara Malaysia berjaya, tiada tembak-menembak.

Anwar juga telah menghubungi wartawan asing khususnya dari Singapura dan Australi, CNN, AlJazeera, BBC, krew TV dari Singapura. Anda boleh lihat mereka di bandar Lahad Datu sekarang. Namun, rancangan Anwar gagal.

Satu perkara yang menguatkan kita ialah, rakyat Malaysia menentang campurtangan begini. Rakyat Malaysia menentang kehadiran Xenophon MP Bebas dari Australia.

ORANG CINA LAHAD DATU

DI Lahad Datu, khabarnya orang Cina lari dan meninggalkan bandar tersebut. Orang-orang Cina sangat memerlukan bisnes, nyawa, wang dan ekonomi. Angkara Anwar mencaturkan semua ini, orang-orang Cina di Lahad Datu sangat marah kepada Anwar. Bagi mereka, Anwar telah memusnahkan bisnes mereka, menyusahkan hidup mereka, menggadai nyawa mereka dan merosakkan perniagaan mereka.

Nampaknya, Anwar Ibrahim, The New Huguan Siou (ditabalkan oleh PKR Ranau) , salah percaturan di Sabah.

Anwar masih berfikir seperti dulu, iaitu, orang-orang Sabah, YB-YB Sabah senang dibeli, murah dibeli. Betulkah wahai orang-orang Sabah?

SUMBER : http://mymassa.blogspot.comBLOG BN

No comments:

Send Button

Follow Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - BLOGBN, PMELAYU,ANAKNILAI,KATA DIKOTA JANJI DITEPATI,KMELAYU.

Blog / Fb Activity Feeds

BLOG BN : Fb Recommendation Box

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - Top Blog Feeds

My Headlines 1

My Headlines 2a

My Headlines 3

My Headlines 4