The BLOG BN Message

DEMAM PRU13 2013

DEMAM PRU13 2013
HIDUP BN, HIDUP UMNO, HIDUP MELAYU, HIDUP MALAYSIA.

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)
MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO) - Akujanji 'Menepati Janji Membawa Harapan'

OPS DAULAT UPDATES

OP DAULAT

OP DAULAT
Operasi Anti Pengganas Kesultanan Sulu

Sunday, February 24, 2013

PM Ambil Alih Tugas Pengarah Pilihanraya BN Selangor Pada PRU13.


PRU13 : PM Ambilalih Tugas Pengarah Pilihan Raya BN SelangorKUALA LUMPUR 24 fEB - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak akan mengambil alih tugas sebagai pengarah pilihan raya Barisan Nasional (BN) Selangor dalam usaha untuk menawan kembali negeri itu daripada pembangkang pada pilihan raya umum akan datang.
Setiausaha BN Selangor, Datuk Mohamed Idris Abu Bakar berkata, keputusan itu dibuat semasa mesyuarat pada Sabtu malam di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) bagi merangka strategi untuk menawan semula Selangor, yang dipengerusikan oleh Perdana Menteri sendiri.
"Barisan kepimpinan negeri mengalu-alukan dan menerima keputusan itu kerana ia adalah sebahagian daripada strategi untuk memenangi semula negeri pakatan.
"Beberapa perkara penting dibincangkan semasa mesyuarat itu termasuk pelantikan Perdana Menteri sebagai pengarah pilihan raya negeri manakala Datuk Seri Mohd Zin Mohamed telah dipilih untuk menjadi timbalannya," katanya dalam satu kenyataannya hari ini.
alt
Tambahnya, BN optimis untuk memenangi lebih banyak kerusi dan mengambil kembali Selangor pada pilihan raya umum nanti.
"Persediaan kami adalah pada tahap yang paling optimum dan kami sudah bersedia untuk menggunakan jentera kami pada bila-bila masa semasa tempoh berkempen," katanya.
Beliau juga menyatakan bahawa simulasi pilihan raya khas untuk jentera akan dijalankan untuk menguji kesediaan pegawai mereka semasa pilihanraya.
"Simulasi akan melibatkan semua pihak yang terlibat sebagai jentera pilihan raya kami dan mereka akan menjadi tulang belakang di sebalik strategi untuk menyebarkan dasar kami dan kempen di peringkat akar umbi," katanya.

Sumber : KL POS

BLOG BN 2013

No comments:

Send Button

Follow Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - BLOGBN, PMELAYU,ANAKNILAI,KATA DIKOTA JANJI DITEPATI,KMELAYU.

Blog / Fb Activity Feeds

BLOG BN : Fb Recommendation Box

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - Top Blog Feeds

My Headlines 1

My Headlines 2a

My Headlines 3

My Headlines 4