The BLOG BN Message

DEMAM PRU13 2013

DEMAM PRU13 2013
HIDUP BN, HIDUP UMNO, HIDUP MELAYU, HIDUP MALAYSIA.

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)
MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO) - Akujanji 'Menepati Janji Membawa Harapan'

OPS DAULAT UPDATES

OP DAULAT

OP DAULAT
Operasi Anti Pengganas Kesultanan Sulu

Thursday, March 14, 2013

TERKINI !!! VIDEO KETUA PENCEROBOH JENDERAL MUSA @ Komander Musa Bersama Tali Barut Tempatan Sebelum 'Perang' Berhampiran Kg. Tg. Batu, Lahad Datu, Sabah.


VIDEO PENCEROBOH JENERAL MUSA BERSAMA TALI BARUT DI LAHAD DATU,  SABAH TERSEBAR!!


Klip video ini didakwa menunjukkan Jeneral Musa, ketua nombor dua  penceroboh di Lahad Datu bersama seorang tali barut warga tempatan.
Lelaki yang menerima topi dari Haji Musa adalah antara mereka yang bertemu Jeneral Musa sewaktu pasukan pengganas mula-mula mendarat di Kampung Tanduo, tidak jauh dari Kampung Tanjung Batu. Di antara kenyataan sumber yang mengeluarkan klip video ini :


Video Jeneral Hj. Musa yg mengetuai ketenteraan sultan sulu, diprcayai terbunuh dalam serangan manakala lelaki yg menerima topi daripada Hj. Musa merupakan "Tali Barut" pengganas. 


Video ini terperolehi dari salah seorang pengganas yg berjaya dibunuh. kedengaran dalam perbualan mereka ada menyebut "LAHAD DATU"... Dipercayai rakaman ini dibuat sebelum berlakunya peperangan.


Lihat klip video di bawah :URL    :  

https://www.facebook.com/photo.phpv=386402211457872 

Embed : 

<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=386402211457872" width="320" height="240" frameborder="0"></iframe>


Laporan Bernama mengatakan bahawa 'Jeneral' Musa telah terbunuh ini kerana hasil bedah siasat yang dijalankan di Hospital Lahad Datu bersama 15 lagi mayat pengganas lain.


Ketua Forensik Ops Daulat Superintendan Hussein Omar Khan mengesahkan salah satu dari 16 mayat itu ialah Komander Musa atau dikenali juga sebagai Haji Musa.


Hussein berkata, identiti Komander Musa yang berusia lingkungan 50-an dikenal pasti hasil bedah siasat dilakukan di Hospital Lahad Datu bersama 15 lagi mayat pengganas lain.


Bagaimana pun terdapat laporan yang mengatakan bahawa keluarga Kiram telah menafikan kenyataan pasukan Malaysia telah membunuh “Komander Haji Musa” yang juga bekas komander Moro National Liberation Front (MNLF) yang merupakan salah seorang pemimpin tertinggi militan Sulu.


Tetapi kenyataan keluarga Kiram itu memang telah dijangka kerana kematian 'Jeneral' Musa itu sudah pasti akan menjatuhkan moral saki-baki penceroboh-penceroboh yang masih berada di Sabah.
Anda baca juga jawapan kepada konspirasi pencerobohan di Sabah : KLIK SINI

SOURCE : DR MIM BLOGhttp://novandri.blogspot.com/2013/03/gempar-video-penceroboh-jeneral-musa.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Admin : TKasih Bro utk. Info


BLOG BN 2013

Rujukan fb :-

Pengganas di Tanduo, yang mengaku sebagai 


askar kesultanan Sulu


URL : https://www.facebook.com/photo.phpv=386402211457872 Jeneral Hj. Musa yg mengetuai ketenteraan sultan sulu, diprcayai terbunuh dalam serangan manakala lelaki yg menerima topi daripada hj.musa merupakan "Tali Barut" pengganas.. Video ini terperolehi dari salah seorang pengganas yg berjaya dibunuh. kedengaran dalam perbualan mereka ada menyebut "LAHAD DATU"... Dipercayai rakaman ini dibuat sebelum berlakunya peperangan
.

No comments:

Send Button

Follow Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - BLOGBN, PMELAYU,ANAKNILAI,KATA DIKOTA JANJI DITEPATI,KMELAYU.

Blog / Fb Activity Feeds

BLOG BN : Fb Recommendation Box

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - Top Blog Feeds

My Headlines 1

My Headlines 2a

My Headlines 3

My Headlines 4