The BLOG BN Message

DEMAM PRU13 2013

DEMAM PRU13 2013
HIDUP BN, HIDUP UMNO, HIDUP MELAYU, HIDUP MALAYSIA.

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)

MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO)
MANIFESTO #PRU13 BARISAN NASIONAL (BN) - (KLIK GAMBAR UNTUK HELAIAN PENUH MANIFESTO) - Akujanji 'Menepati Janji Membawa Harapan'

OPS DAULAT UPDATES

OP DAULAT

OP DAULAT
Operasi Anti Pengganas Kesultanan Sulu

Monday, March 4, 2013

Terkini !!! Lagi 3 Penceroboh Di Tangkap Polis


Lagi 3 Penceroboh Di Tangkap PolisLahad Datu: Cubaan tiga penceroboh yang bersembunyi di Kampung Tanduo, di sini, untuk keluar dari kawasan terbabit gagal selepas mereka ditangkap polis malam kelmarin.
Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar berkata, tiga lelaki terbabit yang cuba melepasi kawasan itu disedari anggota polis yang berkawal dan terus menahan mereka.

Menurutnya, hasil pemeriksaan ke atas mereka menemui sebilah parang milik salah seorang penceroboh itu dan mereka kini ditahan untuk siasatan.
“Ingin saya tegaskan, kenyataan dikeluarkan sebelum ini supaya mereka menyerah diri tidak berubah tambahan penceroboh sudah terkepung dan tidak boleh ke mana-mana.

“Anggota polis yang mengepung kawasan kampung berkenaan juga berada dalam posisi yang baik dan keadaan kita ini terkawal,” katanya pada sidang media Ops Sulu di Felda Sahabat 16, di sini, semalam.

Ismail berkata, pihaknya juga kini bekerjasama dengan Panglima Angkatan Tentera Malaysia Jeneral Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin untuk mengukuhkan keselamatan di sini.
“Kita kini juga dalam keadaan bersedia dan saya nasihat orang ramai supaya menjalankan urusan harian mereka seperti biasa kerana keselamatan mereka terjamin,” katanya.

Sumber: MyMetro 4 Mac 2012 (Pencerobohan Lahad Datu,Semporna Sabah)BLOG BN 2013

No comments:

Send Button

Follow Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - BLOGBN, PMELAYU,ANAKNILAI,KATA DIKOTA JANJI DITEPATI,KMELAYU.

Blog / Fb Activity Feeds

BLOG BN : Fb Recommendation Box

ANAKNILAI BLOGGERS GROUP - Top Blog Feeds

My Headlines 1

My Headlines 2a

My Headlines 3

My Headlines 4